«پایگاه عکس چیلیک» پس از گذر از نخستین جشنواره تورهای عکاسی چیلیک، به منظور دستیابی به بخش تکمیلی اهداف با دومین دور برگزاری این تورها، برنامه ریزی این تور را به شکل و شیوه ای قرار داد که همسفران عصر روز سه شنبه از تهران عازم شده و سحرگاه روز چهارشنبه ۲۶ فروردین ماه پس از اقامه نماز صبح در زیارتگاه قرآن خطی منسوب، در منطقه نگل، برنامه عکاسی خود را آغاز کنند.
این در حالی بود که همسفران در قالب نگاه های مستقل و گروه های تعریف شده تا شامگاه روز نخست سفر در چندین منطقه روستانشین حضور یافته و از موضوع هایی چون: بازار، اهالی، تزیین و چیدمان های داخلی منازل، رسوم و آیین ها، طبیعت و مناظر آنجا به عکاسی پرداختند.
بخش دوم برنامه هفتادویکمین تور عکاسی چیلیک حرکت صبحگاهی گروه همسفران به سمت اهداف تعیین شدۀ روستایی منطقه بود و که با پیاده روی گروهی عکاسان انجام گرفت که در مسیر پیمایش این راه، با تمرکز نگاه عکاسان بر موضوع مستند، گامی دیگر از اهداف این تور تحقق یافت.
پس از گذر از روستاهای مورد هدف، حضور در حاشیۀ شهرستان پاوه و مجلس ذکر دراویش و عکاسی از روستانشینان این شهرستان از آخرین برنامه های این سفر به شمار می رود.
پایان بخش برنامه های این تور عکاسی، پس از بازگشت همسفران به تهران، مشارکت در انعکاس گزارش تصویری تور، شرکت در جلسه نمایش آثار برتر و نقد و بررسی عکس های این سفر می باشد که با حضور همسفران فعال و مجاز به حضور، در سالن آموزش دفتر ” پایگاه عکس چیلیک ” برگزار خواهد شد.
اسامی همسفران همراه در تور عکاسی کردستان به این ترتیب است: ابراهیم باقرلو، زهرا باقری فرد، فاطمه جلالوند، فاطمه سادات حجازی، مهری راستقدم، محمدرضا رحیمی، مهدیه زینی اسکویی، سبحان سروری، مهدی سروری، حدیثه شعبانی، محمدجواد شفیعی، بهاره فورجانی، آزاده گلابگیران، مریم میرزا حیدری، سمانه میلانلو و علی هاشمی.
قایل توجه است که مهری راستقدم با ۵۸ سال سن به عنوان با تجربه ترین علاقه مند به عکاسی از جامعه پرستاران کشور و سبحان سروری با ۴ سال سن به عنوان جوان ترین علاقه مند به عکاسی در این سفر حضور داشته و فعالیت می کردند.
مدیریت پایگاه عکس چیلیک خود را متعهد می داند ضمن تشکر از همکاری سرپرست حراست سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، از نیروی انتظامی و پلیس راهور استان کردستان و شهرستان پاوه و همچنین به واسطه تمامی پشتیبانی، هماهنگی و حمایت ها از: لقمان رفیعی، ابراهیم علی پور، علی هژبری، سالم فتحی، مهربان بکری، هه ژار شادی، دانا یگانه، فرامین شادی تقدیر نماید.
از مهمترین اهداف برگزاری تورهای عکاسی ” پایگاه عکس چیلیک ” ایجاد محیطی سلامت، تخصصی و مفید برای شناسایی استعدادها و جذب علاقمندان و دوستداران هنر عکاسی است تا ضمن حضور گروهی در فضایی عکاسانه از تاثیر شرایط کارگاهی و آموزش غیرمستقیم عکاسی بهره های لازم را برده و تجارب اولیه و تکمیلی خود را در زمینه عکاسی: مستند، مفهومی، منظره و طبیعت، روایی وگزارش، چهره، اجتماعی، معماری و … افزایش دهند.
مطابق با رسم تمامی تورهای عکاسی ” پایگاه عکس چیلیک ” مقرر شد تا با مشارکت همسفران فعال (صاحب اثر در گزارش تصویری و عکس های منتخب)، نشست نقد و بررسی عکس های این تور برگزار شده و عکس ها و نگاه برتر در این نشست بنا بر رای و نظر همسفران و حاضرین علاقه مند مورد معرفی قرار می گیرند.
تورهای آتی ” پایگاه عکس چیلیک ” با هدف عکاسی از: لاله های واژگون خوانسار، طبیعت سوباتان تالش، شالیکاری در مناطق ساری، قلعه زیبیویه و غار کرفتو، روستا و کویر ورزنه، پلور، تالاب های انزلی و میانکاله، غار کتله خور، کردستان، دریاچه شورمست، تفرش، ترکمن صحرا، شیراز و تخت جمشید، پل ورسک و شیرگاه، عشایر دشت مغان، شهر کرد، طبیعت آستارا، طبیعت کپورچال و … در دست هماهنگی وطراحی است که پس از برنامه ریزی معرفی خواهند شد.
علاقه مندان می توانند جهت مشاهدۀ گزارش تصویری تور عکاسی چیلیک به مقصد هورامانات کردستان از نگاه همسفران به ” پایگاه عکس چیلیک ” مراجعه کنند.علاقمندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر پيرامون نحوه برگزاری و شرکت در تورهای پایگاه عکس چیلیک، با شماره اصلی دفتر این رسانه: ۸۸۳۴۸۸۲۴ و یا مسئول تورهای عکاسی این پایگاه ۰۹۱۲۲۷۹۷۷۱۷ تماس حاصل نمایند.
منبع خبر : هنرنیوز